Nedanstående gäller frakt för posters
Fri frakt
Fri frakt erhåller du som beställer produkter till ett värde över 999kr.

Standard(Varubrev)
Vi skickar alla våra posters med varubrev via postnord. Leveranstiden är satt till 3-5 arbetsdagar, men vi jobbar alltid för så snabb leverans som möjligt. De försändelser vi lämnar in till posten är normalt framme nästkommande vardag – dock reserverar vi oss för postens eventuella förseningar. Du får alltid ett SMS när din försändelse är redo att hämtas ut på närmsta ombud, om möjligt kommer försändelsen skickas hem till dig. Om du inte mottagit dina produkter efter utsatt leveranstid, vänligen kontakta oss, så vi kan undersöka saken med posten.

Vi ansvarar ej för Postens eventuella förseningar eller eventuella skador som uppkommit av Postens uppenbara ovarsamma hantering.

Nedanstående gäller frakt för heminredning

Fri frakt
Fri frakt erhåller du som beställer produkter till ett värde över 999kr.

Standard(Varubrev/Mypack)
Leveranstiden är satt till 2-4 arbetsdagar, men vi jobbar alltid för så snabb leverans som möjligt. De försändelser vi lämnar in till posten är normalt framme nästkommande vardag – dock reserverar vi oss för postens eventuella förseningar. Du får alltid ett SMS när din försändelse är redo att hämtas ut på närmsta ombud, det är därför viktigt att fylla i korrekt telefonnummer.

Är det ett litet paket skickas paketet med Posten varubrev som levereras direkt hem i din postlåda. I det fall Varubrevet skulle vara för stort för din postlåda så får du hämta det hos ditt närmaste Postombud, t ex din lokala livsmedelsaffär. Du hämtar ut det på en tid som passar dig, efter att du blivit aviserad via sms eller brev.

Hämta på plats(valet gör i VARUKORGEN).
Bor du i, eller i närheten av Motala? Då kan du hämta dina varor på plats i vår butik, välj fraktsätt ”hämta själv” – du kontaktas när din order är redo att hämtas. Vi befinner oss på Dynamovägen 5 i Motala, i Bergsätters Industriområde. Karta och vägbeskrivning hittar du här.