HÖSTEN/VINTERN 2017 LÄGGER
VI STÖRST FOKUS ONLINE!

Vi har valt att inte sätta några fasta öpppettider för butiken under hösten och vintern 2017. Detta för att hinna med webbutiken till 100% och göra ett så bra jobb med den! – Givetvis finns det fortfarande möjlighet att beställa online och hämta på plats!

Butiken i Motala kommer finnas kvar och den kommer hålla öppet framöver, men alltså, inga fasta tider. Vi kommer fortsätta med våra populära Event och vi slå upp dörrarna när vi känner att vi hinner med.

Vill ni komma till butiken och handla något som ni sett i vår webbutik? Kontakta oss gärna så ser vi till att hjälpa er.

Ni når oss via e-post: hej@thefashionroom.se eller vi våra sociala medier. Allt gott.

thefashionroom.se – Butik!

På Dynamovägen 5 i Motala hittar du vår fysiska butik. Hos oss hittar du inredningsprodukter för hemmets alla rum i flera olika prisklasser och presenter för alla tillfällen. Vi erbjuder även leksaker och produkter för barn och nyfödd. Nytt för våren och också vår nya klädavdelning, där du hittar kläder & accessoarer för de minsta.

I butiken hittar du allt som du hittar i webbutiken, du kan givetvis beställa våra posters direkt i butik, vi producerar din beställning medan du väntar. Hos oss får du en personlig service och ett trevligt bemötande. Du betalar enkelt, smidigt och säkert med kort eller med Klarna faktura(leg. krävs). Varmt välkommen till oss!

Adress

Dynamovägen 5
591 61 Motala.

Öppettider

Hitta hit!

Länken nedan ger dig vägbeskrivning via google maps:
https://goo.gl/0AXSD7 · Ingång från markplan i HUS 2.

Hämta på plats

Beställ gärna online & hämta på plats.
Upphämtning av beställda varor kan ske alla vardagar mellan 09 – 15 om inget annat uppges.