För oss är det livsviktigt att du som handlar av oss alltid är nöjd. Därför tillämpar vi en nöjd-kundgaranti. Vilket ger dig som kund en stor fördel, du kan handla av oss och lämna tillbaka varan om du inte är nöjd! Du får såklart dina pengar tillbaka eller möjligheten att byta ut din vara emot någon annan i samma prisklass.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. Ingen returrätt på personliga produkter (speciell tillverkning). Givetvis kan ni byta den typ av vara mot någon annan för samma pris.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.