Design
Alla poster är designade av thefashionroom.se. I vissa få fall har vi samarbetat med andra designers, men det är alltid vi som skapat helheten. Alla posters i shoppen är skyddade av upphovsrättslagen och får inte på något sätt reproduceras!

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Vår betalningslösning sköts via Klarna och du kan välja att betala med kort, banköverföring, faktura eller delbetalning. Alla fakturor skickas via e-post. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Vi levererar våra designer på ett fsc märkt 300 g papper. Posters levereras antingen i förstärkta kartongkuvert eller i papprör. Vi säljer alltså inga produkter med ram, om det inte framkommer i anslutning till produkten.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Vi erbjuder Ingen returrätt på personliga produkter (speciell tillverkning). Givetvis kan ni byta den typ av vara mot någon annan för samma pris. Anledning till detta är att vi inte kan sälja sådana produkter vidare.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Leveranser

Vi gör vårt bästa att hålla en så kort leveranstid som möjligt. Eftersom de flesta av våra produkter skall produceras efter beställning har vi satt leveranstid till: 5 – 7 arbetsdagar. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Är en produkt märkt med “Förhandsboka” gäller leveranstiden från det datum vi har produkten i lager. Vi ansvarar ej för Postens eventuella förseningar eller eventuella skador som uppkommit av Posten uppenbara ovarsamma hantering.

Ej uthämtade försändelser debiteras med 199kr oavsett orderbelopp. Det är därför viktigt att ni kontaktar oss om ni ej mottagit era försändelser på utsatt tid.
Läs gärna mer om frakt här.

Returer

Hos oss returnera du din vara utan extra kostnad. Vi skickar dock inte med en retursedel initialt, utan du kontaktar oss via e-post: retur@thefashionroom.se för att erhålla en retursedel. Vi uppskattar om du meddelar orsak till retur. Observera. Ingen returrätt på personliga produkter(speciell tillverkning). Önskar du byta en ej defekt vara, betalar du den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss. (texten uppdaterades 15/1 – 2016.)

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Produktinformation

Restnoterad
Är en produkt markerad som “restnoterad” betyder det att vi inte har den i vårt huvudlager, men att den finns hos leverantör och är beställd och påväg till oss. Av den anledningen gäller alltså inte ordinarie leveranstid, men det bör inte ta mer än en vecka längre utöver standardleverans. Vi reserverar oss dock för leverantörens eventuella förseningar och att varor kan vara slutsålda.

Genom att handla hos oss godkänner du dessa villkor.